Tilava ja
kattavasti
varusteltu

Keittiö

Villa Marjamaan sydän on alakerran tilava tupakeittiö, jossa vieraat voivat viettää yhteistä aikaa ruokaa valmistellen, syöden tai muuten vain iltaa istuen. Keittiön yhteydessä on iso ruokapöytä, johon mahtuu syömään kerralla kymmenen henkilöä. 

Keittiöstä löydät kattavat ruoanlaittovälineet sekä astiaston kymmenelle hengelle, joten isonkin porukan illallinen onnistuu helposti. Varustukseen kuuluvat jääkaappipakastin, hella ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä kahvinkeitin.

Keittiöstä voit suunnata esimerkiksi aamukahville suojaisalle etuterassille, josta löytyy myös pöytäryhmä.

Olohuone

Heti keittiön yhteydessä avautuu villan kaunis ja valoisa olohuone, jonka isolle sohvalle mahtuu koko seurue. Olohuone ja keittiö ovat avoin konsepti, joten keittiöstä voi hyvin seurustella myös olohuoneessa oleskeleville.

Sohvalla voi nauttia tunnelmallisesta takkatulen loisteesta tai katsella 55” televisiosta jännäriä. 

Olohuoneen viihdelaitteistona on HarmanGardon Citation 100 -kaiuttimet, joita voidaan käyttää Google Home -sovelluksen kautta. Televisiossa on Google Chromecast, joten ohjelmia voidaan suoratoistaa myös verkon kautta.

Makuuhuoneet

Alakerrasta löytyvät kolme kotoisaa ja lämminhenkistä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta.

Yhdessä alakerran makuuhuoneessa on myös oma televisio.

Yläkerran avaralta parvelta löydät vuodepaikat neljälle ja sinne kulku on vaivatonta helppokulkuisten portaiden ansiosta.

Parvelta löydät myös oman television.

Sauna, pesuhuone ja wc:t

Villassa on tilava, sähkökiukaalla varustettu sauna johon mahtuu isompikin porukka.

Pesuhuoneesta löytyy kaksi suihkua. 

Kodinhoitohuone toimii saunan vilvoittelutilana ja sieltä pääset myös suoraan villan ulkoterassille vilvoittelemaan tai vaikka pyörähtämään hangessa.

Alakerrassa on kaksi erillistä WC:tä, lisäksi pesuhuoneen yhteydessä on kolmas WC-istuin.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone mahdollistaa myös pyykkihuollon loman aikana. Vieraidemme käytössä on pesukone ja kuivausrumpu. Kodinhoito löytyy ulkovaatteiden kuivaukseen myös kuivauskaappi. Kodinhoitohuone toimii myös saunan pukuhuoneena.

Eteinen

Tilava eteinen on kuin luotu harrastajille. Sinne mahtuu vaivatta niin moottorikelkkailu- kuin hiihto- tai lasketteluvälineet siististi eikä aamuisin tule ahdasta.

Eteisestä löytyy kaksi hengarinaulakkoa, koukkuja,  hattuhyllyjä sekä kenkähyllyjä.

Ulkotilat

Rakennuksen kahdella sivulla kulkee katettu terassi ja terassilta löytyy myös pöytäryhmä. Terassille pääsee myös keittiöstä ja saunan pukuhuoneesta. Toisen terassin yhteydessä on nestekaasulla lämmitettävä palju, jonka voi varata lisämaksua vastaan.

Autot voi säilyttää säältä suojassa kahden auton katoksessa, josta löytyvät myös moottorinlämmittimen pistokkeet.